Cancervården nr 1 2015

Cancervården 1 2015Har ni någon gång bytt almanacka och upptäckt att alla arbetsstruktur, alla koder, ja hela livet finns i den gamla almanackan. Det är där jag befinner mig just nu. Jag har använt mig av en gammal hederlig almanacka, stort och tjock som en kokbok som alla har skrattat åt. I den så har jag haft allt av vikt för mitt dagliga liv såväl på arbetet som privat.

Efter stor påtryckning ifrån kollegor, vänner och vuxna barn har jag övergått till den digitala världens almanacka.Jag ser vinster i att synka telefon, almanacka och mail. Men som alltid vid förändring finns det anledningsvis lite ”barnsjukdomar”. I mitt fall innebar det att jag nästan missade skrivandet av denna ledare. Detta hade inte hänt med min ”kokbok” och jag lovar att ha förtröstan, snart får även jag ihop min digitala värld.

Läs hela Cancervårde nr 1 2015.