Nominera årets sjuksköterska i cancervård

Se hit alla sjuksköterskor! Nu är det dags att nominera någon av dina fantastiska kollegor till utmärkelsen, årets sjuksköterska i cancervård 2017.

Kriterier för nomineringen är en sjuksköterska i klinisk verksamhet som kollegorna upplever har gjort en särskilt värdefull insats för patienterna, de närstående och/eller avdelningsarbetet.

Årets sjuksköterska i cancervård får ta emot utmärkelsen i samband med Sjuksköterskor i Cancervårds årsmöte den 27 april 2017 i Stockholm. Årets sjuksköterska erhåller ett stipendium om 5000 kronor som är avsedda att användas till sjuksköterskans egen utbildning eller för sjuksköterskans forskning, som kan skapa ett mervärde för hälso- och sjukvården.

Nomineringen vill vi ha senast den 27 januari 2017. Du skickar din motivering och kandidatens namn, arbetsplats och telefonnummer till anna-karin.ax@regionostergotland.se. Du som nominerar och den nominerade ska vara medlem i föreningen Sjuksköterskor i Cancervård.

Priset delas ut i samarbete med Pierre Fabre Pharma Norden AB och vinnaren utses av styrelsen för Sjuksköterskor i Cancervård.pierre-fabre-pharma-norden