Sök stipendium för deltagaravgift till konferensen ”Every Cancer Nurse is a Leader”!

EONS Leadership Summit, Sunday 19 November and Monday 20 November 2017.
Ede, The Netherlands

EONS, together with our partners at the USA’s Oncology Nursing Society, has organised an important summit which will focus on nursing leadership. Excellent speakers will focus on the different aspect of leadership from a personal, professional, clinical and political point of view. This summit is aimed at cancer nurses, nurse managers, policy makers, educators and nurse directors. 

Läs mer om programmet och konferensen här

Nu har du som medlem i Sjuksköterskor i Cancervård möjlighet att söka stipendium för finansiering av deltagaravgiften till EONS ledarskapskonferens. Två stipendier kommer att delas ut. Observera att vi måste ha din ansökan senast den 13 september 2017.

Du är välkommen att skicka din ansökan till: annchristine.svensk@vll.se